Saturday, 30 July 2011

padan muke kau II !!!!!

Assalamualaikum 그리고 안녕하세요. 타이틀 레이스를 볼 경우 당신은 기억 나니? 당신은 괜찮은 기억합니다. 당신은 모두 당신이 바로 얼굴 I 부분을 읽어와 일치해야합니다. 우리가 처음 이곳 읽을 수 읽을 수있다면. 내가 읽기를 마친 후? 괜찮아요 지금은 모두들 무슨 일이 있었는지 알아. 그래서 지금 두 번째 부분입니다. 그들은 혼자 내 뒤에 얼굴 오른쪽에 맞게 전에. 하지만 지금은 성장. 하지만 이야기를 싶지 않아. 내가이 가까운 사람들에게 얘기하고 싶어 하나. 뿐만 아니라 당신의 얼굴을 모두 일치합니다. 지금은 혼자가 아니에요. 귀하 모든 페이지와 일치 ...........

축하합니다! 94011106 **** 당신이 국가 서비스 교육 시리즈 2천12분의 9에 대한 선택

축하합니다! 94061706 **** 당신이 국가 서비스 교육 시리즈 2천12분의 9에 대한 선택

축하합니다! 94100806 **** 당신이 국가 서비스 교육 시리즈 2천12분의 9에 대한 선택

축하합니다! 94040206 **** 당신이 국가 서비스 교육 시리즈 2천12분의 9에 대한 선택

축하합니다! 94020206 **** 당신이 국가 서비스 교육 시리즈 2천12분의 9에 대한 선택

축하합니다! 94070211 **** 당신이 국가 서비스 교육 시리즈 2천12분의 9에 대한 선택



ha terkejut ka? mesti korang rase aku dah kemaruk dengan korea and kpop kan. kalau korang nak tau aku saje je buang tebiat meroyan nak post dalam bahase korea nak tengok korang faham ke tak. aku tau korang semua mesti tak fahamkan. kalau korang faham pun Assalamualaikum je la. tapi kalau ade yang faham tu bagus la. aku tak la kejam ni aku ade sediakan translate untuk korang

Assalamualaikum and anyeonghaseyo. kalau tengok tajuk ni korang rase korang ingat tak? mesti korang still ingatkan lagikan. mesti korang dah bace padan muke kau part I kan. kalau belum bace  bace kat sinie dulu. dah siap bace dah? oke sekarang korang dah tau kan ape yang berlaku. so sekarang part II pulak. aritu padan muke kau aku sorang je kan. tapi sekarang makin bertambah pulak. tapi aku tak nak panjang citer. satu je aku nak cakap dekat orang orang yang berkenaan ni. padan muke korang jugak. sekarang aku tidak keseorangan. PADAN MUKE KORANG...........


Tahniah! 94011106**** Anda terpilih menyertai Latihan Khidmat Negara Siri 9/2012 
Tahniah! 94061706**** Anda terpilih menyertai Latihan Khidmat Negara Siri 9/2012 
Tahniah! 94100806**** Anda terpilih menyertai Latihan Khidmat Negara Siri 9/2012  
Tahniah! 94040206**** Anda terpilih menyertai Latihan Khidmat Negara Siri 9/2012 
Tahniah! 94020206**** Anda terpilih menyertai Latihan Khidmat Negara Siri 9/2012  
Tahniah! 94070211**** Anda terpilih menyertai Latihan Khidmat Negara Siri 9/2012 



habis sudah, thanks fore reading

0 bebelan:

Post a Comment