Thursday, 28 July 2011

goodjob malaysia singapore koya

assalamualaikum and anyeonghaseyo. woa gigih ni. baru je lepas tengok bola terus nak update blog sebab aku tak puas hati dengan singapore. sebelum tu aku nak cakap dekat player Malaysia you all have do a GOODJOB. don't stop from supporting Malaysia.

bagi aku singapore tu bukannye best pun. main pun bukan atas kekuatan sendiri semuanya import player. lepas tu main pulak bukannye main macam jantan main macam bapok. kalau korang nak tau awek aku lagi bagus main bola pakai stilleto, pakai makeup, pakai dress main tengah padang dari singapore main lembik macam nasi bubur. singapore memang koya main entah ape ape skali. to singapore L.O.S.E.R. bak kata orang kat twitter "sehebat-hebat aaron aziz berlakon hebat lagi players singapore berlakon".


habis sudah, thanks fore reading

0 bebelan:

Post a Comment