Thursday, 28 July 2011

nak tahu sangatkan

assalamualaikum and anyeonghaseyo. semua orang sibuk je nak tau sape bekas awek aku, sape ex gf aku. busy body betul la diorang ni. suka jage kain orang. kalaulah kain tu bole di koyakkan semua aku rase mesti semua diorang nie akan koyak. nak tau sangatkan meh sini aku nak bagi tau. pasang dulu telinga tu betul betul. amik gam gajah tu lekat dulu betul betul lepas ni jangan tanya aku dah. kalau korang bole teka clue yang aku bagi ni korang memang pandai :
  • kurus
  • tinggi
  • putih
so sekarang korang rase korang dah tau ke sape bekas awek aku, sape ex gf aku. kalau korang dah tau bagus la tapi kalau korang tak tau jugak and still nak tau ni la die


now korang dah tau sape bekas and ex awek aku kan. so lepas ni jangan kau tanya aku lagi. and lepas ni kalau korang rase nak mengusha bolelah sebab die bukan gf aku lagi dipersilakan. bagi sape yang tak kenal awek aku ni jugak nama die G.NA nama betul die CHOI JI NA. ha sekarang amik kau nak tau sangatkan. syukran, kamsamnida, aligato haik.

habis sudah, thanks fore reading

0 bebelan:

Post a Comment