Monday, 1 August 2011

tak payah letak lagu

assalamualaikum, salam sejahtera, salam 1 malaysia and annyeonghaseyo. amboi panjang bebenor bagi salam ye. takpela asalkan beri salam sudah. ape citer pulak ni tak payah nak letak lagu pulak ni. haritu aku blog walking dekat blog Ben Ashaari. nie Blog Ben Ashaari kepada sesiapa yang tak tau la. sape yang tak tau tu maybe die duduk dalam gua kot. mase aku tengah tengah blog walking dekat blog Ben aku terbaca satu post ni pasal comment untuk blogger blogger baru kot. aku pun tak berape ingat nak bagi link pun susah nak carik banyak sangat postnye. tapi takpe la aku dah bagi link blog Ben korang pandai pandai la carik.
mase kau bace post tu aku terase macam berkait jugak la dengan aku sebab aku pun blogger baru jugak kot. ape die commentkan :

  1. korang blogger blogger baru tak payah letak widget banyak banyak wat serabut je (memang betul pun tapi aku punye blog pun banyak widget tapi aku suka)
  2. korang blogger blogger baru janganlah nak letak letak lagu dalam blog wat serabut je dengan bisingnye nak bace post ( aku try la carik blog blog yang ade lagu ternyata memang serabut pun letak lagu so aku dengan sepantas kilatnye remove widget lagu aku)

bebelan aku ; better buang lagu untuk kesenangan blogger walking membaca. but sape rase suke letak lau letak la itu just bebelan aku je. jangan terasa pulak dengan bebelan aku ni. kalau korang tak caye korang try la.

habis sudah, thanks fore reading

2 bebelan:

Syarafina Zaini said...

Bebelan saya? Font color kalau boleh jgn guna warna pucat.. Guna dark blue ke, hijau gelap ke ok gak.. :)

khuzairi irfan said...

oke thanks sebab bagi bebelan
saya bakal membaiki kelemahan saya

Post a Comment