Monday, 1 August 2011

ish tak malu betul

assalamualaikum annyeonghaseyo. huh ni kali kedua aku tengok orang gaduh dekat jejantas sekolah aku. ini cerita bukan setakat gaduh abang long ka or ayahanda ka. ini gaduh laki bini punye kes. ape punye tak malu lah orang orang zaman sekarang dekat jejantas pun nak gaduh. kalau nak gaduh balik rumah la weyh.

hari tu ade satu kes laki bini jugak gaduh dekat tempat yang sama jugak. bergaduh sampai dengar satu kawasan. memang tak malu sampai semua orang berkumpul and tengok DRAMA free. tak yah bayar beb live lagi. siap polis sampai lagi nak leraikan gaduh tu. memang muke batu agaknye sampai polis kena datang nak selesaikan masalah rumah tangga.

lepas tu kes hari ini pulak pakwe makwe gaduh kot. same jugak dapat tengok free and live. siap ade adegan bertumbuk, belasah, terajang pun ade. tapi yang peliknye perempuan yang buat semua tu. ish ish ish. lepas tu sampai ade orang pergi tanye lagi ape prob and leraikan pergaduhan tu. hurm mungkin dekat jejantas tu bole digelar studio jejantas laki bini and bF Gf bergaduh.

bebelan aku ; tak malu ke bergaduh depan khalayak ramai?
habis sudah, thanks fore reading

2 bebelan:

nuruhuda_329 said...

hahaha ade jugak camtu kan? hehe:)

khuzairi irfan said...

memang tak malu manusia sekarangkan
dekat public pun bole bergaduh masalah rumah tangga
hakhakah nak carik publisiti je tu

Post a Comment