Thursday, 4 August 2011

oh tidak !!!!

hye makcik karipap, yO mail lambung, hye semua. OH TIDAK !!!!! panjat boboi. seperti mane yang kome semua tahu and yang mane tak tau nie aku nak bagitau nie. aku nie kan spm victim. so ape korang kesahkan. itu aku punye hal lah kan. korang bukan peduli sangat pun kan. tapi sape yang jadi mangsa kepada spm die pun akan peduli jugak kot. huargh kenape lah cepat sangat mase berlalu ek aku rase macam baru jer masuk standard 5 tapi aku kena terime kenyataan yang aku nie dah tue dah form 5 dah pun zaman opah opah, onyang onyang aku dulu dah bole jadi bapak orang dah.

taon nie aku jdi mangsa kejadian spm. aku happy and sedih jugak. aku happy sebab aku dah tak payah nak pakai uniform sekolah and dah tak payah nak bangun bangun awal awal pagi pergi sekolah. aku sedih pulak sebab aku terpakse tinggalkan cecikgu, kengkawan, makcik kantin, pakcik tukang kebun,makcik tukang sapu, and bebanyak lagi lah kat sekolah tu. satu lagi aku sedih sebab aku takut untuk hadapi kejadian spm ni.

aku terpakse menghadapi kejadian ini dengan tabah. aku harap korang akan doakan aku berjaya menghadapinye. Amin.......... 
SPM COUNTDOWN : 102 hari lagi

 amik kau bukan setakat SPM aku bagi UPSR PMR STAM and STPM

bebelan aku ; korang yang nak amik exam ni dah study belum?


habis sudah, thanks fore reading

0 bebelan:

Post a Comment