Thursday, 4 August 2011

kpop boy???

annyeonghaseyo huh penat pergi jenjalan tadi. aku hope aku akan dapat sampaikan ape yang aku nak sampaikan kat korang ni. berputih bijik mate aku ni mase berjalan jalan. aku kan suker jadi stalker orang. so aku suka la berjalan jalan makan angin sambil sambil tu singgah kejap dekat kawasan perhentian cuci mata. best jugak jadi stalker orang nie kan. tu lah antare salah satu hobi aku yang aku suka wat. jangan takot pulak bile aku cakap aku ni suka stalker orang. takde maknenye aku nak jadi stalker korang betul betul kalau dibayar takpe jugak. aku rase aku dah banyak dah meraban merapu menyimpang ke lain.

oke lah sebenarnya aku nak cakap ni je aku baru jumpe satu blog ni. blog Fanboy K-pop klik sini kalau nak bace. saje jaer nak share dengan korang yang minat kpop tu. tu je aku nak bagi tao. oke lah kamsamnida.

bebelan aku ; reason perempuan suka kpop sebab hensem, reason lelaki pulak?
habis sudah, thanks fore reading

2 bebelan:

Crystal Hati said...

Reason lelaki suka kpop sebab sexy :D

khuzairi irfan said...

ow sexy
yeah ade six pack
i want to have a six packs

Post a Comment