Saturday, 6 August 2011

teringat pulak

assalamualaikum makcik karipap, abang long kawasan. mase tengah geledah balik lappy aku terjumpe balik pic pic yang mase aku dengan cikgu yang wat practical kat sekolah aku 2 3 bulan lepas. sumpah aku cakap cikgu ni memang sporting habis, best giler kot dengan die punye character yang tak macam cikgu pun. memang best giler kot. kalau la semua cikgu macam cg ijat ni kan best. nie la pic yang aku ade mase die jadi cikgu aku

pic nie mase hangout 

pic nie pulak mase hari hari terakhir
perkenalkan dari kiri aku tak kenal budak kecik tu, then
cG iJat, aku, and sofea daNNy
to know him better just visit his blog just click here


habis sudah, thanks fore reading

4 bebelan:

Abe Goreng said...

Susah nk jmpe cikgu yg sporting skang ni. rmai yg skema je.HAHAH.

PENGALAMAN PERTAMA PUASA!

Amy Syaquena said...

Seronok kan kalau dapat cikgu yang sporting dan memahami...

*salam kenal, amy singgah dan follow sini.jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

khuzairi irfan said...

abe goreng : betul2 susah nak carik cg yang sporting skrang

amy : memang seronok,kalau la ade sejuta cikgu macam tu

fahmie : thanxxxx oke i will visit your blog

Post a Comment