Friday, 12 August 2011

teka tekuk dalam mangkuk

assalamualaikum anyeonghaseyo
hari ni aku nak berteka tekuk dengan korang dengan satu teka teki ni
teka teki ni senang je
kalau korang rase korang dapat jawab korang memang seorang manusia yang dianugerahkan 
oleh Allah diatas muka bumi ini memang pandai lagi bijaksana
mak ai berfalsafah pulak kat sini
takpe takpe aku teruskan je dengan aku punye
teka tekuk dalam mangkuk 
oke teka tekuknye berbunyi begini

Kalau seorang tahu,
Kalau dua orang pun tahu,
Kalau tiga orang dah tak tahu,
Kalau empat orang pun dah tak tahu,
Lebih lima orang lagi la tak tahu.

wahai si tuan pembaca, penskodeng, penjelajah atau hanya berjalan jalan 
yang pandai lagi bijaksana
rehat seketika bersama sama teka tekuk ini
perah lah otak korang macam korang perah buah lemon mase nak buat jus waktu berbuke
dah perah tu korang bagi answer of the teka tekuk tu dekat comment dekat bawah sane
nanti aku akan senaraikan name name winners 
and aku akan promote blog korang kalau korang menang kay
selamat memerah otak

habis sudah, thanks fore reading

3 bebelan:

maya anis said...

org kentut kot hahhahaahha

ika syafyka said...

susah nya , klu dia ta nak bagi ke ? XD

khuzairi irfan said...

@ika syafyka tak lah, dia berlaku dalam satu satu masa

Post a Comment